Yvonne Wiche Levinsen


Rolf Wickstrømsgate 42
1630 Gamle Fredrikstad

E-post: 

kontakt@finfodsel.no

Telefon:

94 80 82 89

Nettside:

www.finfodsel.no

 

Tilbud om individuelle timer og gruppeundervisning:

FI enkelundervisning: Etter avtale
ATM gruppeundervisning: Tirsdag kveld
Trening før fødselen: Fredag kveld
Trening etter fødselen: Fredag dagtid og kveld
Fødselsforberedende helgekurs med ledsager: (En gang i måneden)

Alle kurs undervises hos LOTUS, Nygaardsgt. 17, Fredrikstad, se www.lotusnorge.no

Workshops

En lørdag i måneden med forskjellige temaer som:
– Hva er god holdning,
– Bedre balanse,
– Avslappet nakke og avslappede skuldre

Alle workshops undervises hos LOTUS, Nygaardsgt. 17, Fredrikstad, se www.lotusnorge.no

Praksis

Jeg har mange års erfaring som kursleder og instruktør, bl.a. innenfor dans, fysisk teater og Feldenkraismetoden. Jeg er utdannet Feldenkraispedagog fra Sveits (2006), og fysisk skuespiller fra Danmark. I 2009, da jeg selv var gravid, oppdaget jeg at det var lite treningstilbud rettet mot gravides behov og startet å undervise trening før fødselen og trening etter fødselen. Om våren 2012 fullførte jeg en viderutdanning som kursleder i fødselsforberedendekurs i Morgan metoden.
Jeg arbeider med å etablere Feldenkraismetoden som egnet fødselsforberedelse både fysisk og mentalt.

Biografi

Jeg er født og oppvokst i Sveits. Etter min utdanning som fysisk skuespiller fra School of Stage Arts i Danmark (2003 – 2006) flyttet jeg høsten 2006 til Fredrikstad, Norge og ble medlem av Norsk skuespillerforbund. Min bakgrunn er innenfor bevegelse og dans. 13 år intensiv trening i ballett ble fulgt av studier i moderne dans, flamenco, butho og contemporary mime hos Claire Heggen og Yves Marc fra “Théâtre du mouvement” I Paris.
Ved å utdanne meg som Feldenkraispedagog utvidet jeg min profesjonelle kompetanse innenfor bevegelse og underviser denne metoden for dansere og skuespillere, blant annet på Akademiet for scenekunst i Fredrikstad og Norsk skuespillersenter i Oslo.
Ved siden av å produsere fysisk teater og danseforestillinger, er jeg medlem av Dansekunst Østfold og jobber for å etablere et aktivt dansermiljø i Østfold.