Barbara Helena Elisabeth Bartnæs

E-post:

barbara.bartnaes2@gmail.com

Telefonnummer:

776 51319 / 41470453

Adresse:

Soppsvingen 25 9100 Kvaløysletta

Tilbud om individuelle timer og gruppeundervisning:

FI.  Tilbyr FI i hovedsak i forbindelse med mitt arbeid i Tromsø fengsel

ATM.  Holder ikke ATM-grupper for tiden.

Workshops:

Holder ikke workshops for tiden

Praksis:

Jobber mest med FI, ansatt i Tromsø kommune på Sosialmedisinsk senter og i Tromsø Fengsel, bruker Feldenkraismetoden der i jobben som spesialfysioterapeut.

Biografi:

Ble kjent med Feldenkrais metoden da jeg kom over boka Awarenes through movement av Moshe Feldenkrais ca i 1984. Prøvde noen korte Awarenes through movement sekvenser, og ble slått av den umiddelbare virkningen av disse. Bonnie Bergsmo kom til Tromsø og hadde ATM-kurs her i 1992-94, hun var en meget inspirerende læremester og jeg fant at jeg ville ta utdanningen i Feldenkraismetoden. Det ble i 1995 til 1999 i Sigtuna i Sverige hos Beatrice Walterspiel og hennes medhjelpere som Jeremy Kraus, Jeff Haller og mange flere. I årene fra 1999 til i dag har jeg vært med på minst 2 Feldenkraiskurs i året, og blant andre fått med meg flere kurs med Ruthy Alon som Free your back kursene og  Bones for live, med Larry Goldfarb The Trilogy og mange flere. Mitt første kjennskap med Sounder Sleep Sominar med Michael Krugman var i Firenze i 2005. Jeg inviterte han og organiserte det første Sounder Sleep Sominar i Norge i Tromsø i 2006. Fikk instruktør-kompetanse etter å ha deltatt på del 3 i Oslo i 2007. I 2011 begynte Embodied Life Mentorship Program med Russell Delman på Zist Retreat Center i Penzberg I Tyskland. Russell kombinerer Feldenkraismetoden med Zenmeditasjon, Embodied Inquiry og Embodied Communication. Både Russell Delman og hans integrering av Feldenkraismetoden med andre tilsvarende »metoder» synes helt riktig for meg.

Annet:

Jeg vil jobbe i enda et år som spesialfysioterapeut i Tromsø kommune. Så vil jeg være fri til å finne på noe innen Feldenkrais uten forpliktelser i en ansatt/jobb- sammenheng.Kombinere det kanskje, holde kurs? Jeg vet ikke enda.